Hoe VPS verbinden via Remote Desktop Connection (RDP)?

Na het afronden van de betaling en het activeren van je VPS ontvang je een e-mail. Let op de volgende VPS-gegevens:
Het IP-adres van uw server: het kan zijn als 149.56.202.16
Gebruikersnaam - Uw VPS-gebruikersnaam
Wachtwoord - Wij zullen u voorzien.

Stap 1: Open Remote Desktop Connection op uw pc door op Start te klikken en te zoeken naar "Remote Desktop Connection".

How to access your VPS using RDP
Stap 2: Kopieer en plak het IP-adres van uw server in het veld Computer en klik op "Verbinden".

Remote Desktop Connection
Stap 3: Typ je VPS-gebruikersnaam en VPS-wachtwoord. Vink het vakje aan om het wachtwoord te onthouden en klik op "Ok".

How to access your VPS using RDP
Stap 4: Vink het vakje aan - "Vraag me niet meer om verbindingen met deze computer" en klik op "Ja".

Security Warning
U zou nu een Windows-bureaublad met een blauwe achtergrond moeten krijgen.