Hur ansluter jag VPS via Remote Desktop Connection (RDP)?

När du har slutfört betalningen och aktiverat din VPS får du ett e-postmeddelande. Du måste notera följande VPS-detaljer:
Din serverns IP-adress: Det kan vara som 149.56.202.16
Användarnamn - Ditt VPS-användarnamn
Lösenord - Vi ger dig.
Steg 1: Öppna fjärrskrivbordsanslutning på din dator genom att klicka på Start och sök efter "Fjärrskrivbordsanslutning."

How to access your VPS using RDP
Steg 2: Kopiera och klistra in serverns IP-adress i fältet Dator och klicka på "Anslut".

Remote Desktop Connection
Steg 3: Skriv ditt VPS-användarnamn och VPS-lösenord. Markera rutan för att komma ihåg lösenordet och klicka på "Ok."

How to access your VPS using RDP
Steg 4: Markera rutan - ”Be mig inte igen om anslutningar till den här datorn” och klicka på “Ja”.

Security Warning
Du bör nu presenteras med ett Windows-skrivbord med en blå bakgrund.